Serviciile noastre

potrivit necesităților Dvs

Design Web

Aveți nevoie de un site? Noi vă ajutăm în crearea rapidă a site-urilor de diverse complexități pe platforme CMS precum Joomla și Wordpress, dar și în HTML5. Vă instruim cum să administrați site-ul.

Design Grafic

Reprezentați o companie și ați dori să aveți un brand pe toate materialele tipărite și online? Noi vă ajutăm în conceperea și design-ul logo-ului, cărților de vizită, antetelor, plic-urilor, broșurilor ...

 

Fotografiere

Fotografiile au devenit o parte foarte importantă din viața de zi cu zi. Momentele cele mai frumoase fiecare dorește să le aibă în computer, pe tabletă sau pe smartphone. 

Filmări

Imaginile video sunt foarte importante. Noi vă oferim servicii video la matinee la grădinițe și școli, nunți, botezuri, zile de naștere, spoturi publicitare. 

 

DVD Printing

Aveți nevoie să produceți un DVD cu informația despre activitatea companiei Dvs? Noi vă ajutăm cu producerea, design-ul, multiplicarea și împachetarea DVD-urilor în cantități mici și mijlocii.

Administrare conținut

Aveți nevoie de ajutor în administrarea conținutului pe site? Noi vă putem ajuta cu administratori de conținut cu experiență în Joomla și Wordpress.

 

Subcategories

Page 1 of 2