Facebook și Google Plus

Rețelele de socializare Facebook și Google Plus sunt cele mai folosite în toată lumea. Mai sunt și alte rețele, care sunt folosite mai mult într-un număr restrâns de țări, dar, care nu ne oferă ce ne oferă Facebook și Google.

Promovarea unei organizații, companii sau biserici pe aceste rețele de socializare este strategică, deaceea, acolo, unde marketing-ul este bun, se pune preț pe aceste mijloace de reclamă pe Internet.

Noi vă putem oferi servicii de administrare a paginilor de Facebook sau cont-urilor de Google Plus.

 

Numărul de utilizatori și pagini oficiale pe Facebook crește foarte rapid în fiecare zi. Comunitatea locală Facebook crește și în localitatea Dvs, oameni, la care puteți ajunge cu informați Dvs. Serviciul de administrare a unei pagini pe Facebook implică următoarele:

  • crearea și setarea inițială a paginii cu imagine cover, imagine de profil, informația generală despre comanie și organizație și primele 3 postări
  • administrarea zilnică a paginii(postări articole, poze, clip-uri video, tab-uri statice și magazinul online) cu conținut pregătit de Dvs
  • crearea conținutului pentru pagină(foto, video, tab-uri, imagini GIF, sondaje, oferte)
  • crearea și promovarea conținutului Dvs cu plată pe întreaga rețeaua Facebook cu direcționare la grupuri țintă de utilizatori

 Chiar dacă s-ar părea că Facebook este de-ajuns pentru promovare, totuși, Google este compania cu cea mai mare influiență pe Internet și promovarea companiei sau organizației pe Google Plus și pe celelalte servicii Google este strategică.

Un serviciu foarte important pe Google Plus este Comania mea, care vă ajută să vă împrieteniți și mai mult cu cei de la Google, astfel încât ei vă vor promova mult mai bine, atât pe Google Plus, cât și pe motorul de căutare Google și pe alte servicii de-ale lor.

Noi vă oferim servicii necesare de promovare pe Google:

  • crearea și setarea paginii Compania mea pe Google Plus
  • crearea locației pe Google Maps
  • optimizarea site-ului Dvs pentru motorul de căutare Google
  • administrarea prezenței companiei Dvs pe Google Plus

Pentru informații suplimentare referitoare la aceste servicii, vă rugăm să ne scrieți în folosind formularul acesta.